PROTIPRUDU.INFO :: INTERNETOVÝ SPRAVODAJ

................ Diskusné fórum ...............................................................

Užívateľ: neprihlásenýStránok (5): [1]  2  3  4  ...  5 

Téma: Čo Vy na Matoviča? "Obyčajní ľudia"

autor: rebel,  28.07.2010  18:11  

Po prečítaní príspevkov v denníku SME (teda diskusii)k problematike akceptácii jeho programových príspevkov (vybodli sa mu na ne) do programového vyhlásenia vlády sa obraciam na Vás ako komunitu o názor - rád si prečítam.
Lebo sa mi zdá, že Matovič sa snaží ozaj(možno) splniť aspoň čiastočne svoje sľuby, ktoré dal svojim "krúžkovačom" (voličom)a niektorí publicisti a ozaj divná verejnosť sa ho snaží ukameňovať...
reagovať 
|_RE: Čo Vy na Matoviča?   
javor  28.07.2010  18:44  
Zdravím rebel - Matovič nie je obyčajný " ľud " - jeho majetok je odhadovaný na vyše 10 mil. JEURO.To celkom dobre vypovedá o jeho obyčajnosti...

Keďže si nastolil tému " Obyčajní ľudia ", prosím všetkých obyčajných ( tým myslím reálnych ľudí na tomto fóre, aby sa k tejto téme prihlásili a vyjadrili ).Mám totiž dojem, že sa tu veľa reálnych obyčajných ľudí ani nenachádza...

Ináč, pozvanie na šachovú partiu na reálnom webe pre IvanaSk naďalej platí...

Takže prosím, vy reálni obyčajní ľudkovia, začnite debatovať a nebojte sa prejaviť svoje názory.
reagovať 
Emil Talda  28.07.2010  19:16  
Myslím si, že netreba riešiť výšku majetku v prípade
štyroch "obyčajných ľudí", ktorí sa na kandidátke SaS dostali do parlamentu. Vnímajme, prosím,ich názory, myšlienky, zásady, ktoré by chceli presadiť v činnosti poslancov, členov vlády atď.
reagovať 
javor  28.07.2010  19:21  
Emil, a ty si sa odkiaľ vynoril ???
reagovať 
javor  28.07.2010  19:24  
No, po 37 minutách sa neprihlásil nikto reálny, ani ten rebel, ktorý túto tému uviedol...Len nejaký Emil, ktorý ani nevie,čo vlastne je...
reagovať 
rebel  28.07.2010  19:37  
Netreba hrať šach, pretože práve (teda pokiaľ to Matovič "ustojí")to vyzerá na "pat" respektíve pokiaľ sa bude držať zásad a morálky tak to bude "šach-mat" pre tých pandrlákov v parlamente...
reagovať 
javor  28.07.2010  19:52  
Zdravím rebel - no Ty odpovedáš na predtým uvedené , ako taký trtko, pre mňa si jasný...nie si reálna persona...
reagovať 
javor  28.07.2010  20:03  
Čaf rebel, len sa čudujem, že nemáte vyššiu intelektuálnu úroveň...Taký český von..., no s tým by som si rád podiskutoval aj an face...z jeho vyjadrení je cítiť vysoké IQ...Z Tvojho vyjadrenia , ako zadávateľa témy je cítiť cigánské WC...je mi to skutočne ľúto.Ale snáď Ivan Sk prekoná tu averziu a zahráme si a podiskutujeme i na trebárs šachovom servery.Ja mám rád mladých národovcov, a to teraz myslím úplne úprimne,preto dúfam, že sa nebude skrývať, keď jeho identita vlastne je už verejne známa...
Tak teda IVAN SK, žiadne bobky, dohodneme, kde sa pobavíme a pritom si ešte vyleštíme šachové figúrky, čo Ty na to ???
reagovať 
Robert Porubec  28.07.2010  20:16  
Matovič.I že by ste mali trochu etiky tak to sa vôbec nedá povedať.Oštiavate Topoľčianko! Určite máte psychické problémi! Priateľ mi priniesol Topolčiansko no pucovanie topánok do červeného koberca to je u vás problem ako keď Toreádor ukáže býkovi červenu plachtu, privedie býka do zurivosti.
No a tie vaše sľuby, tak vám ich pripomeniem:
Viacerí sa nás pýtate, čo sa nám zatiaľpodarilo presadit' z programu našho hnutia Obyťajní ľudia do vládneho programu. Musím povedať na rovinu - zatiaľ skoro nič.Hneďpo volbádi sme dostali prísľub, že naše návrhy budú zakomponované vládneho prognramovérámu sme preto prisľúbili podporu. Uplynul mesiac a zatial viem len o jedinom čisto našom návrhu, ktorý sa v programe objavil - ak akýkoľvek úrad nedodrží zákonnú lehotu, musí vrátiť poplatky. Ostatné nasenávrhy si cestu do programu zatiaľ nenašli. Aké napríklad? Aby plat poslanca závisel od jeho dochádzky, tak ako u obyčajných ľudí. Aby ten, kto nechce platiť mzdy, dane a faktúry dostal zákaz podnikať Aby sa výrazne sprísnili majetkové priznania politikov. Aby vedúce posty vo verejnej správe mohli zastávaťlen odborníci. Aby sme výrazne znížili počet poslancov Národfiej rady. Aby všetky platy a odmeny politikov boli povinne zverejnené na jedej web stránke Aby mal každý nárok na jednu bezplatnú VŠ a bolo jedno, či interne alebo externe. Aby, aby, aby... a kopa daľších určite rozumnýcti a užitočných návrhov. Pevne verim, že vo vládnom programe sa nakonec tieto navrhy objavia a nebude to len preto, že nám toi niekto slúbil, ale v prvom rade preto lebo sú správne Možno si kladíete otázku-prečo to tu píšem takto verejne-odpoveď je jednoduchá-zaleží mi na tom, aby sme sa mohli ľudom pozrieť rovno do očí a aby si niekto zvás nemohol poveda, že nesplníme to, čo sme vám slúbili. Politicky nekorektné zamyslenie - kňaz sa vzdáva svojich večných sľubov vernosti Bohu a odchádza robiť poradcu Radičovej. Mám z toho veľmi zvláštny pocit Určite nie prijemný. Možno preto, že osobne som si nikdy netrúfol pokúšať ani len zamestnancov konkurencie, aby prešli robiť k nám. Práve pre ich sľub vernosti niekomu inému, hoci aj tomu,
reagovať 
|_RE: Robert Porubec dnes 20:16   
javor  28.07.2010  20:29  
Zdravím Robert,

no keď som si Tvoj výplod, možno je presnejší výraz,taký malý potrat ,prečítal ...hmmm, Ty tiež budeš skutočne reálna osoba....taký ten poloautomat , bez znalosti reálných súvislosti...Takže tomu Porubec, dúfam, že dlho už rúbať nebudeš...
reagovať 
javor  28.07.2010  20:40  
Takže súhrn dnešného dňa...rebel vypísal tému 18:11, ja som k nej mal komentár 18:44, kde som vyzval všetkých reálných ľudí, ktorí tu pôsobia k nejakej reakcii...Žiaden reálny človek sa neozval...tie slabouché reakcie si môžete prečítať v tejto téme, možno aj vrátane mojich...Kde ste Slováci, praví národovci, reálne osoby ???

No možná pravda je, že na tomto webe sa už nevyskytujú...
reagovať 
rebel  28.07.2010  20:47  
Javor - pokiaľ nie sú argumenty - používajú sa invektívy (sú to osobné útoky pre "jednoduchších" ľudí)a na ne neodpovedám...
reagovať 
javor  28.07.2010  21:03  
Ahoj rebel,

veď vlastne ani nemôžeš, lebo nemáš na to patričné intelektuálne vybavenie....K mojej výzve si nepovedal lauternič...no veď ,Ty si len taký užitočný idiot...ber to ako fakt, bez žiadných postranných úmyslov...
reagovať 
jarbar  28.07.2010  21:08  
Nebojte sa prejaviť svoje názory! Žial bohu som slovák a toto je definícia odvahy:Pretože príliš vela slovákov je hnaných nenávisťou,závisťou,zbabelosťou a typicky slovenskou PREDPOSRATOSŤOU!
reagovať 
javor  28.07.2010  21:12  
Ahoj jarbar,

že by si svoju posratosť vyjadril aj nejak , veď vieš...tak nejak slovensky a otvorene...
reagovať 
rebel  28.07.2010  21:15  
Zasieraš diskusiu - už som pochopil.
reagovať 
rebel  28.07.2010  21:21  
Poveril Ťa Sulík? Alebo kto z koalície? si jasný nastrčený provokatér na znemožnenie a znechutenie ľudí diskutovať...poznáme takých ako si Ty a ich vyjadrenia - žiadne názory, žiadne argumenty - len kritika bez podstaty a bez podkladov - nie si Ty náhodou nick "Klamm" zo SME? Vôbec by som sa nedivil...profesionálny rozvracač a provokatér v diskusiach.
reagovať 
Mike2  28.07.2010  21:33  
Pozeral som dnešné TV noviny na jednotke. Hlavné čo tí obyčajní ľudia reklamovali že sa do vládneho programu nedostalo bolo obmedzenie poslaneckej imunity. Poslanec bez imunity je absolútne k ničomu, ak si niečo dovolí proti mafii, ľahko na neho pripravia nejakú búdu aby ho mohli "zákonne" prenasledovať. Argumentovať že poslanci majú mať rovnaké práva ako voliči je totálny nezmysel.

No a to divadlo čo v TV zahral Matovič je za všetky drobné - pohrozil vystúpením zo SaS, ale zároveň uistil o podpore v parlamente!
reagovať 
javor  28.07.2010  21:49  
Rebel,

vlastne svojim bezobsažným provokatívnym vyjadrením, bez zjavnej reakcie, čo som na Tvoju hlavu napísal, len potvrdzuješ, že si len taká machorka,ak vieš, čo to znamená...Zadal si tému, vôbnec k nej nediskutuješ, uchádza Ti hlavný zmysel....takže, kto je ten pochybný,,,,normálni ľudia si rýchlo urobia obraz , nepomáha, ani Tvoje chabé vyjadrenie, ktoré je vlastne pre Tvoj prototyp už úplne bežné...Musíš absolvovať ďalšie školenia, aby si pochopil aký si priezračný....

Ak si začal Matovičom, no celkom sa divím, že si nerozviedol jeho osobu, podnikateľské úspechy, náväznosť na SaS, jeho slizký kukuč, ak vieš, čo to vôbec znamená...ale, vlastne načo ...si len malý prd, ktorý plní denný plán...

Ja len ľutujem,že sa neozval žiaden reálny ľud, lebo Mike2 patrí len k moderátorom tohoto webu....
reagovať 
javor  28.07.2010  21:56  
A ešte čakám, kedy sa mi ozve mladý žid "IvanSk", rád by som si s ním zahral šachy. Samozrejme ešte radšej by som si zahral so súdruhom menom Sinuhe,to je taká silná trieda, na úrovni českého vona...Rebel, bohužial, akokoľvek sa budeš snažiť, zo svojho mozgu ( okrem bežných somarín ), viac nevypotíš...
reagovať 
javor  28.07.2010  22:47  
Takže, pretože...idem spať, urobím zaverečné zhodnotenie:

Neprihlásil sa ani jeden reálny človek... to je podľa mňa úplne hrozné konštatovanie...
Osoba p. Matoviča je asi pre mnohých len mátanie...
IvanSk, ktorý tu híri rozmanitými témami a diskusnými príspevkami na úrovni, mnohokrát vysokoškolských pedagógov,sa neozval...nechce si so mnou zahrať voľne šachy na trebárs slobodnom talianskom alebo poľskom webe a podiskutovať o rôzných otázkach...ale nezabudne hodiť do frcu...ja som tu...
Majster Sinuhe sa schoval...nanajvýš hodí nejaký ten odkaz a podporí alibi IvanaSk...
Mike2 ( aký krásny slovensko znejúci nick ), každú problematickú tému skúša zahrať do outu...

A... veď tu už ani inú žiadnu sračku nevidieť...hmmm...kde som sa to vlastne dostal...Ale ja si myslím, že vždy nájdem cestu...ale cesta, ktorú vám predsúvajú títo no...jemne povedané izraeliti...do neba nevedie...Tak skúste rozmýšľať...Boh vás navedie na správnu cestu...
reagovať 
IvanSk  28.07.2010  23:12  
Čudujem sa adminovi, že niečo také toleruje. Po prvé sa dopúšťate aj s kamarátmi trestného činu tým, že zverejňujete osobné údaje bez súhlasu dotknutej osoby, po druhé nechodím na prope celý deň len preto aby som Vás potešil. To že vy nič iné na práci celý deň nemáte je naozaj zaujímavé.
reagovať 
admin  28.07.2010  23:16  
javor - tešilo nás...
reagovať 
teba  29.07.2010  00:35  
javor je riki
reagovať 
jaruj kazok  29.07.2010  02:22  
Javor a ty si kto , ze sa rozhadzujes IQ, a urazas ludi, tebe sa nebude dlho Jaovorit!
reagovať 
jaruj kazok  29.07.2010  02:25  
Tebe sa nebude dlho Javorit!!!!!!!
Ivan.sk sam rozhodne s kym si zahra sacha s kym nie. Mozno je pod jeho dostojnost hrat sachovu partiu s tebou! Nepouvazoval si o tom Javor vstup si do svedomia
reagovať 
Zoznam tém | Nová téma | Prihlásenie | Registrácia
Stránok (5): [1]  2  3  4  ...  5

© 2003 - 2009 www. prop. sk | Materiály z tejto stránky je možné kopírovať len s uvedením odkazu na túto stránku | When reproducing our materials in whole or in part, reference to prop.sk must be made.|